Tjänster

 

Service

Vi utför service och underhåll på alla fabrikat av etikettskrivare och arbetar aktivt med tillverkare från Zebra, Sato, Intermec, TSC, Datamax, Novexx, Toshiba Tec, Cab. Vi arbetar med ZASP certifierade tekniker för att utföra service på Zebra etikettskrivare.

Vi anpassar serviceavtalet utefter kundens önskemål, idag jobbar vi med följande modeller för service och underhåll:

• Förebyggande underhåll: Vi utför förebyggande underhåll för att undvika akuta driftstopp. Vi åker ut och utför service och underhåll enligt avtal. Kunden betalar en kostnad per skrivare, då ingår arbetstid och reskostnad.

• Fältservice: Vid akut problem åker vi till kund och åtgärdar problemet på plats.

• Inskicksservice: Kunden skickar produkten till vår verkstad i Göteborg, vi servar och funktionstestar produkten innan den returneras med speditör.

• Reservpool: Kunden har en pool med reservskrivare, ansvarig person kontaktar oss när dessa behöver service. Vi åker ut och servar printrar hos kund.

• Utbytespool: Vi har en pool med reservskrivare på vår verkstad. Kunden felanmäler och vi skickar omgående reservskrivare. När kunden tagit emot reservskrivare packas den trasiga skrivaren ner i samma kartong för retur till vår verkstad.